7 دی 1397

ضررهای چغندر

مولف: محمدیان حمیده   /  دسته: دسته بندی نشده   /  رتبه دهید:

ضررهای چغندر

چغندر چه به صورت پخته باشد چه به صورت خام ، کم چربی، سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هایی است کهبهبدن در مبارزه با رادیکال های آزاد بسیار کمک می کنند .اگرچه انواع سبزیجات ریشه ای تعداد محدودی هستند اما روش های آماده سازی آنها بی پایان هست . شما میتوانید چغندررا به شکل پخته شده ، خام ، آبگیری شده ، ترشی و…استفاده کنید .خلاصه شما می توانید به هر روشی دوست داشتید از این سبزی پرخاصیت استفاده کنید . انواع چغندر ؟ شما معمولاچغندرقرمز رنگ را دیده اید ، اما جالب است بدانید گونه های متفاوتی از آن کشف شده است . به عنوان مثال چغندرکیوجا، چغندرایتالیایی با خطوط راه راه قرمز و سفید، چغندرطلایی که همانطور که از نامش پیدا است به رنگ زرد روغنی است . همینطور چغندری به نام Cylindra، که به شکل استوانه ای رشد می کند . خواص تغذیه ای چغندر چغندرماده غذایی کم چرب است و برای سلامت قلب بسیار مفید است . برای مثال با توجه به تحقیقاتی که در بیمارستان بارتس لندن و دانشکده پزشکی لندن انجام گرفت مشاهده شد ، نوشیدنروزانه 500میلی لیتر آب چغندربه طور قابل ملاحظه ای فشار خون بالا را به مدت 24 ساعت پس از نوشیدن آب چغندر کاهش می دهد. مصرف چغندرهمچنین با افزایش قدرت عضلانی همراه است. مطالعه ای توسط انجمن قلب آمریکا در سال 2015 منتشر شده که نشان می دهد، نوشیدن آب چغندر در افراد مبتلا به نارسایی قلبی باعث بهبود قابل توجه توان و سرعت آنها در انجام فعالیت های بدنی می شود . ریشه چغندر منبع خوبی از ویتامین C و منبع غنی از ویتامین A است .همچنین وجود فولات در چغندر، همراه با اسید فولیک، از نقص مادرزادی لوله عصبی جنین جلوگیری کرده همچنین با بیماری های قلبی و کم خونی مقابله می کند . چغندر سرشار از انواع فیبرهای محلول و نامحلول است . فیبرهای محلول موجود در آن به کنترل قند و کلسترول خون کمک میکند. در حالی که وجود فیبرهای نامحلول در چغندر به رفع یبوست و سلامت روده ها کمک می کند . معرفی چند روش مصرف چغندر خام برای استفاده از چغندر خام می توانید آن را رنده کنید و یا به صورت تکه های نازک برش بزنید و از این سبزی بسیار مغذی در برنامه غذاییتان استفاده کنید . یکی دیگر از راه های خوردن چغندرخام ترکیب آن با انواع میوه ها به خصوص میوه های غنی از آنتی اکسیدان مانند تمشک و توت فرنگی است . شما همچنین می توانید از آب چغندر خام استفاده کنید و اگر از طعمش خوشتان نیامد میتوانید آب آن را با آب میوه های دیگر مثل آب سیب یا آب پرتقال مخلوط کنید . ترکیب رنده شده چغندرخام و سیب و زنجبیل هم می تواند ترکیبی خوش طعم باشد که می توانید از آن به عنوان یک سالاد و دورچین خوشمزه و پرخاصیت در کنار غذاهایتان استفاده کنید . نکته : نوشیدن آب چغندرو خوردن چغندرپخته شده ممکن است در برخی افراد باعث تغییر رنگ ادرار به رنگ قرمز روشن شود . 10 تا 15 درصد ازمردم این حالت را تجربه می کنند .این تغییر رنگ ادرار به دنبال مصرف چغندر یا Beeturia معمولا مشکل ساز نیست ، اگر چه ممکن است این حالت با سوخت و ساز آهن مرتبط باشد. بنابراین بهتر است در صورت بروز این مسئله با پزشک خود مشورت کنید . https://chizaridiet.com

تعداد مشاهده (78)       نظرات (0)

نظرات کاربران درباره مقاله "ضررهای چغندر "


نظرتان را بیان کنید

نام:
پست الکترونیکی:
نظر:
کد بالا را در محل مربوطه وارد نمایید